KOCAELİ / KARTEPE - Leyla Sarıgöl Ortaokulu

Kas

Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları sınıf panosu.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Kutlamaları çerçevesinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan panolarımız.

May

Okulumuz kız voleybol takımı sultanlar ligi 3. Lük 4.lük maçında Eczacıbaşı dynavit-Türk Hava Yolları arasında Burhan Felek Spor Salonunda oynanan maçı seyretmeye gitti.. Ablaları onlara bir voleybol resitali sunarken kızlarımız kendilerine idol aldıkları ablalarıni keyifle izledi ve destekledi..Maç sonu Eczacıbaşı dynavit baş antrenörü Ferhat AKBAŞ,milli sporcularımız Hande BALADIN,Simge AKÖZ,Yasemin GÜVELİ ve Sırp milli takım oyuncusu Tijena BOSKOVİC kızlarımızın fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyerek onları çok mutlu etti..Başarılı milli sporcularımıza ve antrenör Ferhat AKBAŞ'a teşekkürlerimizi sunuyor,bu salonlarda bir gün kızlarımızı da izlemeyi ümit ediyoruz..